Útravaló

Amikor belépsz az Erdő Templomába, el kell felejtened az olyan bonyolult dolgokat, mint az energiák, a rezgések, vagy a mágia! Amikor belépsz, a misztérium életre kel, és a Szellemek irányt mutatnak.
El kell felejtened, hogy mindenre logikus magyarázatot keresel, mindennek nevet akarsz adni és be akarod sorolni a körötted lévő ismereteket!
Amikor belépsz, az egyetlen kategória az Egység lesz. A legtisztább Egység, melyre a csend mélyén virágzó bölcsesség lágy hullámain lelsz.

Közelgő fesztivál
Közelgő fesztivál

Az Ösvényre lépnél?

Ha megfogalmazódott Benned, hogy ez talán a Te Utad, akkor lehetőséget adunk, hogy eldöntsd, valóban így van-e.

Aki közénk szeretne lépni,

  1. azzal először szeretnénk megismerkedni,
  2. annak végig kell járnia egy feladatokkal tarkított, fél éves utat, melynek során mindkét fél megbizonyosodik arról, hogy mit is vár a másiktól,
  3. annak a Közösség egyöntetű elfogadó szavazatát kell kiérdemelnie ezen időszak végére.

Tudnod kell, hogy nincs semminemű megkötésünk a csatlakozni vágyó nemére, korára, vagy bármely beállítottságára nézve, ám a közös munka védelmét szolgáló rendkívül szigorú kiválasztási procedúránknak köszönhetően igen ritkán kerül közénk új személy.

Ha továbbra is érdeklődsz, úgy kérünk, jelezd ezt felénk az alábbi űrlapon, vagy a Kapcsolatfelvétel menüpont bármely elérhetőségén keresztül!

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Esetleg egy üzenet